Face & Feet

Gespecialiseerde praktijk voor huidverjonging,
huidverbetering en pedicuren.

Verzorging van top tot teen

Over Face&Feet

Gespecialiseerde praktijk

Face&Feet is een gespecialiseerde praktijk met jarenlange ervaring in het behandelen van uiteenlopende huidaandoeningen, types en condities. Ella Meloen, de eigenaresse heeft ontelbaar veel opleidingen en cursussen gevolgd. Ella gelooft in verbetering voor binnen- en buitenkant. Een vitale en gezonde huid begint bij je voeding. Maar ook je levenswijze en je dagelijkse beweging. Stress komt veel voor en is vaak de oorzaak van kwalen en aandoeningen.

Visie

Haar klanten begeleidt Ella vanuit deze filosofie. Kom je in de praktijk van Face&Feet dan onderga je een volledige behandeling met adviezen hoe je je zelf verder het beste kan verzorgen. Zo behoud je het behaalde resultaat van de behandeling(en).

De praktijk van Ella is gespecialiseerd in huidverbetering, huidverzorging en (medisch)pedicure. Van top tot teen.

De praktijk

De praktijk is verdeeld in twee afzonderlijke praktijkruimtes. Voor deze professionele indeling is bewust gekozen voor optimale behandelmogelijkheden.

Face&Feet heeft een speciale praktijkruimte voor de huidverbeterende en verzorgende behandelingen, massages en manicuren.

De tweede ruimte is een speciale praktijkruimte voor Medische pedicuren en Cosmetische voetbehandelingen.

Scholing

Om de kennis continu te verbeteren volgt Face&Feet veel bijscholing en blijf ik up to date door allerlei vakgerelateerde beurzen en evenementen te bezoeken.

Vergoeding zorgverzekering

Face&Feet werkt volgens de allerlaatste methodes en ontwikkelingen binnen het vakgebied en volgt voortdurend bijscholing. Hierdoor bezit Face&Feet alle certificaten en papieren die nodig zijn voor de vergoeding van zorgverzekeringen.

Face & Feet is aangesloten bij de ANBOS Sectie voortgezette specialisaties en Provoet.

Graag tot ziens bij Face&Feet!

Hartelijke en vitale groet,

Ella Meloen

Afspraak maken

Bent u geinteresseerd in een van onze behandelingen of kunnen wij u met een vraag helpen?

Direct contact!