Face & Feet

Gespecialiseerde praktijk voor huidverjonging,
huidverbetering en pedicuren.

Verzorging van top tot teen

Een vitale, stralende huid is ook voor jou haalbaar

Een behandelingsplan op maat, zorgt ervoor dat jouw huid verbetert. Daardoor ziet de huid er niet alleen jonger uit, de huid wordt dat qua structuur ook.
Als na afloop van het behandelplan de huid in de beste conditie is, krijg je advies mee hoe de huid thuis zelf te verzorgen. Met alleen het behandelplan in de praktijk van Face&Feet red je het niet. Als jij zelf je huid dagelijks goed verzorgt, met de producten uit het behandelplan, geniet je optimaal van jouw mooie nieuwe huid. Zo blijft jouw huid stralen!

Behandelingen voor huidverbetering
Environ behandeling
Acnè behandeling
Bindweefsel massage
Dermaroller
Litteken camouflage
Lymfedranaige

Benieuwd naar de tijdsduur en de kosten?
Nadat we je wensen samen hebben besproken en ik je huid heb beoordeeld, stel ik jouw unieke huidverbeteringsplan samen. Dit plan wordt in de vorm van een kuur uitgewerkt. Denk aan gemiddeld 4 – 10 behandelingen. De kosten hiervoor bedragen zo’n € xx – € xx.
Voor de verzorging thuis kan je in mijn praktijk de benodigde producten kopen. Gemiddeld zal je investering hiervoor zo’n € xx zijn. Daarvoor heb je dan voor zes maanden gebruik producten in huis.

Volledige prijslijst van het complete Face&Feet aanbod.

Merken
Voor huidverbetering werkt Face&Feet met het exclusieve salonmerk Environ uit Zuid-Afrika. Environ is het geesteskind van Dr. Fernandez en de pionier in het gebruik van hoge effectieve dosissen vitamine A en antioxidanten. Dit zijn bewezen ingrediënten voor huidverbetering en -verjonging. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes, elke leeftijd en elk geslacht. Er zijn geen aparte crèmes nodig om huidproblemen aan te pakken zoals rimpels, couperose, acne of pigmentvlekken. Dit kan allemaal behandeld worden met vitamine A, dé voedingsstof voor het DNA van de huid. Hoe dat precies te werk gaat om voor jou het meest optimale resultaat te krijgen, legt Face&Feet je graag uit tijdensje eerste bezoek aan de praktijk.

Daarnaast werkt Face&Feet, als aanvulling voor op de behandelingen voor huidverbetering, ook met Nutricosmetics van LavieSage. Voedingssupplementen die de huid in functie en kwaliteit ondersteunen.

Afspraak maken

Bent u geinteresseerd in een van onze behandelingen of kunnen wij u met een vraag helpen?

Direct contact!